Transport Online - Qatar Airways hervat de vluchten naar Riyad, Saoedi-Arabië

Qatar Airways hervat de vluchten naar Riyad, Saoedi-Arabië

Qatar Airways hervat de vluchten naar Riyad, Saoedi-Arabië
12-01-2021 13:21 | Buitenland | auteur Redactie

RIYAD - Qatar Airways hervatte gisteren, maandag 11 januari, de vluchten naar Riyad in Saoedi-Arabië met een dagelijkse verbinding. QR1164 van Hamad International Airport naar King Khalid International Airport steeg op in Doha om 13:45 uur lokale tijd en landde veilig op de bestemming om 15:10 uur. De vlucht werd uitgevoerd door de Airbus A350-1000 van Qatar Airways.

Later deze week zal Qatar Airways de vluchten naar Jeddah hervatten op donderdag 14 januari (QR1188 met vertrek in Doha om 18:50) en naar Dammam op zaterdag 16 januari (QR 1150 met vertrek in Doha om 17:10).

Passagiers vanuit Saoedi-Arabië kunnen opnieuw genieten van de bekroonde Qsuite, met schuifdeuren die volledig gesloten kunnen worden en de mogelijkheid om een 'Do Not Disturb (DND)' lampje te gebruiken. De Qsuite stoelindeling is een 1-2-1 configuratie en biedt passagiers een eigen suite met schuifdeuren, die veel privacy biedt. Het geeft passagiers bovendien de mogelijkheid om naar wens afstand van crew en andere passagiers te behouden. Qsuite is het meest ruime en comfortabele Business Class product in de lucht.

De nationale luchtvaartmaatschappij van de staat van Qatar bouwt het netwerk, dat momenteel meer dan 110 bestemmingen telt, verder uit, en plant tegen eind maart 2021 uit te breiden tot 129 bestemmingen. Qatar Airways, de meervoudig bekroonde luchtvaartmaatschappij, werd in 2019 uitgeroepen tot 'World's Best Airline' tijdens de World Airline Awards, georganiseerd door de internationale luchtvaart beoordelingsorganisatie Skytrax. Het is de enige luchtvaartmaatschappij die de felbegeerde titel "Skytrax Airline of the Year" vijf maal heeft gekregen, het toppunt van uitmuntendheid in de luchtvaartsector.

Hamad International Airport (HIA), de thuisbasis en hub van de luchtvaartmaatschappij, werd in 2020 uit 550 luchthavens wereldwijd uitgeroepen tot 'Third Best Airport in the World', door de Skytrax World Airport Awards. De luchthaven steeg van de vierde plaats in 2019 naar de derde plaats in 2020 en klimt sinds de start van haar activiteiten in 2014 omhoog op de ranglijst van 'World's Best Airports'. Daarnaast is HIA voor het zesde jaar op een rij uitgeroepen tot 'Best Airport in the Middle East' en voor het vijfde jaar op een rij tot 'Best Staff Service in the Middle East'.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,744
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions