Transport Online - Stam Obdam en Feld Carrosserie gaan fuseren

Stam Obdam en Feld Carrosserie gaan fuseren

Stam Obdam en Feld Carrosserie gaan fuseren
08-01-2021 13:42 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

HOORN/OBDAM - De carrosseriebouw met al zijn facetten verandert in snel tempo. Zowel voor Feld Carrosserie uit Hoorn als Stam Obdam zorgt dit voor vele nieuwe uitdagingen. Om daar beter op te kunnen anticiperen hebben Stam Obdam en Feld Hoorn besloten om per 01-04-2021 te gaan fuseren en verder te gaan onder de naam FELD STAM.

Feld Carrosserie en Stam Obdam hebben al een geschiedenis samen en zijn ruim 75 jaar geleden ontstaan uit het vroegere Feld Stam Carrosserie Spierdijk. Later zijn beide bedrijven zelfstandig verdergegaan. Feld Carrosserie heeft zich in de loop der jaren naast nieuwbouw, meer gespecialiseerd en toegelegd op levering, service en onderhoud van trailers in hun vestiging te Hoorn en hebben sinds 2019 een “eigen fabricaat trailer” in de markt gezet.

Stam Obdam heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in nieuwbouw van klant specifieke laadbakken en reparaties en schades van alle soorten opbouwen op hun locatie te Obdam. Ook heeft Stam Obdam zijn eigen Roll-Over schuifkap en een reclame afdeling.

Met deze fusie hebben de bedrijven nagenoeg alle specialismen op het gebied van onderhoud, schades, reparaties, nieuwbouw en spuit- en reclamewerk in de carrosseriebranche in huis en kunnen zij de klanten nog beter en met een nog breder scala van dienst zijn.

Op korte termijn zal er buiten de naam niets veranderen en opereert Feld Stam nog vanuit de twee bestaande vestigingen Hoorn, Electronweg 6, industrieterrein HN80 en Obdam de Braken 3 en 15. De verwachting is dat eind 2021 de locatie in Obdam wordt verlaten. Op Hoorn 80 heeft Feld Stam een tweede locatie gevonden om extra ruimte te creëren die nodig is voor alle activiteiten.

Feld Stam zal na de verhuizing opereren vanuit het bestaande pand van Feld aan de Electronweg 6 en de nieuw aangekochte panden aan de Atoomweg 9-11, allemaal gelegen op het industrieterrein HN80 in Hoorn.

Met deze stap professionaliseren beide bedrijven zich nog meer en is Feld Stam sterk en klaar voor de toekomst. Het karakter en de vertrouwde gezichten van de twee familiebedrijven blijven en u kunt rekenen op de betrouwbaarheid, flexibiliteit en service zoals u die van Feld Carrosserie en Stam Obdam gewend bent.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 3 mei t/m zondag 9 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,532

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen