Transport Online - Nog geen enkel spoor van vermiste Ichelle van de Velde uit Oostburg

Nog geen enkel spoor van vermiste Ichelle van de Velde uit Oostburg

Nog geen enkel spoor van vermiste Ichelle van de Velde uit Oostburg
06-01-2021 15:41 | Binnenland | auteur Redactie

OOSTBURG - De 29-jarige Ichelle van de Velde uit Oostburg lijkt sinds 16 december jl. van de aardbodem verdwenen. De politie is sindsdien op zoek naar aanknopingspunten in verband met haar verdwijning.

Op 14 december 2020 in de avonduren heeft de oma van Ichelle haar voor het laatst fysiek gezien. Op 15 december omstreeks 14.30 uur is Ichelle mogelijk gezien door een bekende op het Ledelplein in Oostburg. Sindsdien ontbreek ieder spoor.

Op woensdag 16 december werd de vermissing van Ichelle bij de politie gemeld. Sindsdien staan familie en politie voor een raadsel. De politie heeft regelmatig contact met de familie. Op 23 december is de vrouw officieel gesignaleerd, zodat nationale en internationale politie-instanties kennis hebben van haar vermissing. Om bekendheid te vergroten van de vermissing heeft de politie vandaag een oproep met een foto en haar signalement op de website gepubliceerd. 

Maandag 4 januari kreeg de Zeeuwse recherche een bericht namens de Spaanse politie dat Ichelle vermoedelijk op 2 januari bij een illegaal feest in Barcelona was gearresteerd. Een van de organisatoren bleek een 29-jarige Nederlandse vrouw. Tot en met dinsdagmiddag werd naar bevestiging en zekerheid van dit bericht gezocht, toen uiteindelijk bleek dat deze vrouw helaas niet Ichelle was. De familie werd van deze ontwikkelingen op de hoogte gehouden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,928
Diesel1,568

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen