Transport Online - Overname Nagel-Group België en Italië door STEF Groep afgerond

Overname Nagel-Group België en Italië door STEF Groep afgerond

Overname Nagel-Group België en Italië door STEF Groep afgerond
04-01-2021 17:03 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

PARIJS/VERSMOLD - Na de goedkeuring door de Duitse mededingingsautoriteiten kondigen de STEF Groep en de Nagel-Group aan dat zij hun overeenkomst voor de overname door de STEF Groep van de activiteiten van Nagel-Group in Italië en België op 31 december 2020 hebben afgerond. Het tweede deel van deze overeenkomst, dat specifiek betrekking heeft op Nederland, zal later in 2021 worden afgerond.

Hierdoor kunnen de wederzijdse distributieovereenkomsten in deze twee landen worden opgezet. Dit zal de Nagel-Group in staat stellen gebruik te maken van het distributienetwerk van de STEF Groep voor haar activiteiten in Italië en België, en STEF Groep zal haar klanten een betere dekking en dienstverlening kunnen bieden in Centraal Europa (Duitsland) en Oost- en Noord-Europa.

De STEF Groep is de Europese leider in geconditioneerde (-25°C tot +15°C) transport- en logistieke diensten. Haar missie: de brug vormen tussen producenten en distributeurs van levensmiddelen. STEF is aanwezig in 7 landen en heeft 19.000 medewerkers die zich inzetten om op een duurzame manier op maat gemaakte oplossingen te bieden aan levensmiddelenproducenten, retailers en leveranciers van de horeca. In 2019 heeft STEF een omzet behaald van meer dan 3 miljard euro, het aandeel STEF is genoteerd aan Euronext Parijs.

De Nagel-Group, gespecialiseerd in food logistics, is actief in heel Europa en heeft zijn hoofdkantoor in Versmold. Er werken ongeveer 13.000 mensen verspreid over meer dan 130 locaties. Recentelijk meldde het bedrijf een omzet van 2,1 miljard euro. Het bedrijf vervoert levensmiddelen in alle soorten en maten en in alle temperatuurbereiken. Of het nu gaat om diepvriesproducten, vlees, zuivelproducten, koffie of snoep - in opdracht van fabrikanten en retailers voorziet de Nagel-Group de consument in heel Europa dagelijks van de juiste goederen in de juiste kwaliteit op het juiste moment. Zo levert de Nagel-Group een substantiële bijdrage aan het succes van haar klanten.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,868
Diesel1,501

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen