Clicky


 


Den Hartogh Logistics neemt Finse Tschudi Tank Transport Oy over

Den Hartogh Logistics neemt Finse Tschudi Tank Transport Oy over
04-01-2021 15:53 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

ROTTERDAM/TURKU - Den Hartogh Logistics heeft overeenstemming bereikt over de overname van Tschudi Tank Transport Oy in Finland, de tanktransportdivisie van de Tschudi Group. De overname van de natte bulkactiviteiten van Tschudi zal het netwerk van Den Hartogh in Noord-Europa en met name in Finland en de Baltische staten versterken.

De overname volgt op een jarenlange nauwe en succesvolle samenwerking tussen Tschudi en Den Hartogh in Finland. “We werken al meer dan tien jaar nauw samen met Den Hartogh Logistics en we zijn ervan overtuigd dat de overname van onze natte bulkactiviteiten in Finland zal helpen bij de ontwikkeling en uitbreiding van hun bedrijf. De deal zorgt ervoor dat Tschudi Logistics zich kan concentreren op het uitbreiden en ontwikkelen van de project- en expeditiesegmenten verder in Europa en wereldwijd", zegt Eskil Ødegaard, Managing Director van Tschudi Logistics Holding AS.

Joep Aerts, Business Unit Director van Den Hartogh Liquid Logistics: “We kijken terug op een succesvolle samenwerking met Tschudi als betrouwbare en professionele netwerkpartner. Het Finse team heeft een sterke expertise en kennis van de lokale markt met een sterke klantgerichtheid en een hoog serviceniveau. Door onze krachten en ervaring te bundelen kunnen we het Den Hartogh netwerk verder verdichten. We heten het Finse team welkom bij de familie Den Hartogh en kijken ernaar uit om samen ons netwerk te exploiteren en uit te breiden."

Foto's

  • Den Hartogh Logistics
    Den hartogh Logistics

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,244
Diesel2,086

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats