Clicky


Truus de Lely, echtgenote van voormalig directeur Jan de Lely overleden

Truus de Lely, echtgenote van voormalig directeur Jan de Lely overleden
04-01-2021 09:52 | Overig | auteur Redactie

GELDERMALSEN - Op 28 december 2020 is op 85-jarige leeftijd Geertruida (Truus) de Lely-Seelaar overleden. Sinds 22 februari 1998 de weduwe van voormalig directeur Jan de Lely.

Ook mevrouw de Lely was jarenlang actief binnen het transportbedrijf Jan de Lely uit Geldermalsen. Zij was met name actief binnen de confectie tak van het bedrijf. Zij zorgde voor het reconditioneren, kleding verkoopklaar maken etc.

Na haar pensioengerechtigde leeftijd heeft ze haar taken overgedragen aan haar kinderen, Dik en Diddeke de Lely. Ook (bijna) alle kinderen van Dik en Diddeke zijn inmiddels werkzaam in de onderneming.

De familie heeft een gedenkpagina voor Truus geopend. De familie zou het fijn vinden als u uw herinneringen, verhalen en foto's wilt delen zodat er later een herinneringsboek van gemaakt kan worden. U kunt dit doen door hier te klikken.

De uitvaart van mevrouw de Lely zal, in verband met de coronapandemie, in besloten kring plaatsvinden.

Jan de Lely is opgericht in 1910 door Jan de Lely. Als transportbedrijf dat zich voornamelijk richtte op specialistisch transport, onder andere naar Noord-Afrika, de toenmalige Oostbloklanden en het Midden-Oosten die vele andere transporteurs links lieten liggen.

De transportvloot van Jan de Lely telt vandaag de dag zo’n 100 trekkers en 120 trailers. Die op de vestiging in Geldermalsen gestationeerd zijn. Het bedrijf is gespecialiseerd in nationaal- en internationaal transport met als specialisatie diefstal gevoelige producten onder het TAPA TSR 1 en V1 certificaat.