Clicky


Vrachtwagenchauffeur zeer zwaar gewond na brand in cabine

Vrachtwagenchauffeur zeer zwaar gewond na brand in cabine [+foto's]
31-12-2020 11:42 | Brand | auteur Redactie

WALERSHAUSEN - Woensdag 30 december rond 21.25 uur brak er brand uit in de cabine van aan vrachtwagen due geparkeerd stond op de parkeerplaats bij tank- en servicepunt Hörselgau Nord langs de Duitse A4. Bij de brand raakt één persoon zeer zwaar gewond.

Door nog onbekende oorzaak brak de brand uit in de cabine van een Mercedes Actros-trekker die op een vrachtwagenparkeerplaats geparkeerd stond. De brandweer kon de brand na dertig minuten blussen. De trekker brandde volledig uit, de oplegger raakte slechts lichtbeschadigd door de brand.

In de buurt van de brand vonden politieagenten een man met ernstige brandwonden en een hoofdwond. Momenteel wordt aangenomen dat het de chauffeur van de vrachtwagen is, het onderzoek hiernaar en de oorzaak van de brand lopen nog. De gewonde en niet meer aanspreekbare persoon werd na eerste medische zorg overgevlogen naar het brandwondencentrum in Halle.

Het bergen van de trekker en oplegger en het schoonmaken van de plaats van de brand duurde tot in de vroege ochtenduurtjes.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions