Clicky

 
Transport Online - Vrachtwagen rijdt in op auto van Rijkswaterstraat op A2 [+foto's]

Vrachtwagen rijdt in op auto van Rijkswaterstraat op A2

Vrachtwagen rijdt in op auto van Rijkswaterstraat op A2 [+foto's]
30-12-2020 22:24 | Ongevallen | auteur Redactie

WAARDENBURG - Woensdagavond rond 18.45 uur is een voertuig van een weginspecteur aangereden door een vrachtwagen. De weginspecteur was een pechgeval aan het beveiligen op de A2 ter hoogte van Zaltbommel richting Den Bosch.

De chauffeur reed over een afgesloten rijstrook. Deze was namelijk dicht, zodat de berger en de weginspecteur veilig hun werk konden doen. Zij zagen de vrachtwagen op zich afkomen en zijn over de vangrail gesprongen. De weginspecteur is bij het incident lichtgewond geraakt.

De vrachtwagen is door de vangrail gereden en op het fietspad terechtgekomen. De afhandeling van het ongeval zal tot zeker 03.00 uur duren, meldt Rijkswaterstaat. Zo moet onder meer de vangrail hersteld worden. Vanaf knooppunt Deil leiden we het verkeer richting Den Bosch om via de A15, A27 en A59.

Volgens de politie was de vrachtwagenchauffeur met zijn telefoon bezig ten tijde van het ongeval. Hij is aangehouden voor verhoor. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt.

Negeren van rode kruisen levensgevaarlijk

Het negeren van rode kruisen is levensgevaarlijk. Dat is ook vandaag weer gebleken. Door het negeren van rode kruisen breng je de veiligheid van hulpdiensten en andere weggebruikers in gevaar. Rijkswaterstaat sluit rijstroken namelijk altijd af met een reden. Zo waren zij nu een pechgeval aan het beveiligen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,984
Diesel1,608

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions