Transport Online - Poolse vrouw botst op vrachtwagen en rijdt door [+foto]

Poolse vrouw botst op vrachtwagen en rijdt door

Poolse vrouw botst op vrachtwagen en rijdt door [+foto]
30-12-2020 10:39 | Ongevallen | auteur Redactie

BOCHUM - "Oeps, een vrachtwagen!" Dat moet ongeveer de reactie zijn geweest van een 45-jarige Poolse automobiliste nadat ze gisteravond, dinsdagavond 29 december 2020, op de Duitse A40 met haar auto tegen een trekker met oplegger botste. Na het ongeval reed de vrouw echter gewoon door.

Rond 20:25 uur meldde een vrachtwagenchauffeur zich bij de politie. In de richting van Dortmund werd bij bij Bochum door een auto geramd, en niet andersom. Toch bleef de auto, ondanks ernstige schade, gewoon doorrijden. De chauffeur van de vrachtwagen, de vrachtwagen was beschadigd geraakt, stopte om de politie te bellen.

De agenten vonden aanvankelijk geen beschadigd voertuig in de buurt van de ongevalslocatie. Uiteindelijk reden ze van de snelweg af en controleerden de rustplaatsen langs de A40. Bij de rustplaats in Beverbach zag de politie uiteindelijk een zwaar beschadigde auto staan.

De bestuurder, een 45-jarige Poolse vrouw, was eveneens op de rustplaats aanwezig. Ze gaf toe dat ze bij het ongeval betrokken was. Maar ze "ramde de vrachtwagen zeker niet", ze had waarschijnlijk niet helemaal goed opgelet op het moment van het ongeval, of was in slaap gevallen, meldt de politie.

De politie onderzoekt het ongeval op verdenking van gevaarlijk rijgedrag en het verlaten van de plaats van het ongeval.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,741
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions