Clicky

 
Transport Online - Politie maakt einde aan illegale feesten

Politie maakt einde aan illegale feesten

Politie maakt einde aan illegale feesten
27-12-2020 11:07 | Binnenland | auteur ANP

DEN HAAG - De politie heeft zaterdagavond op meerdere plekken in het land een einde gemaakt aan illegale feesten. Er zijn meerdere boetes uitgedeeld.

In Haastrecht in Zuid-Holland beëindigde de politie een feest in een bedrijfspand, dat was ingericht met feestverlichting en een bar. "Zelfs oma kwam nog even langs toen we ter plaatse waren", meldt de politie Krimpenerwaard, die diverse bekeuringen uitschreef. Op het illegale feest waren ongeveer twintig mensen aanwezig.

In Rotterdam ontdekte de politie een illegaal feest in een bedrijfspand aan de Benthemstraat in de wijk Oude Noorden. "Op de vijfde etage van het bedrijfspand waren de ramen afgeplakt met vuilniszakken. Binnen troffen agenten een feest waarbij alle denkbare dranken verkrijgbaar waren", zegt een politiewoordvoerder. Het is niet bekend hoeveel feestgangers zijn beboet.

In Limburg ging de politie af op een raveparty in bosperceel bij het dorp Koningsbosch. Volgens een politiewoordvoerster bleek ter plekke dat het een feest op Duits grondgebied was, waarop de Duitse politie is opgeroepen.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,306
Diesel2,113

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden