Transport Online - VDG Real Estate verkoopt twee warehouses in Nijmegen aan Granite

VDG Real Estate verkoopt twee warehouses in Nijmegen aan Granite

VDG Real Estate verkoopt twee warehouses in Nijmegen aan Granite
24-12-2020 13:54 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

NIJMEGEN - VDG Real Estate heeft twee warehouses van in totaal ruim 32.000 m2 te Nijmegen verkocht aan Granite: een Canadese vastgoedinvesteerder gespecialiseerd in industrieel vastgoed in Noord-Amerika en Europa.

Het betreft een pand van circa 14.000 m2 aan Beurtvaartweg 2-4 en een pand van ruim 18.200 m2 aan Sprengenweg 1-2. De twee naburige objecten zijn gelegen op het ‘Haven- en Industrieterrein’ in Nijmegen, een gebied van ruim 130 hectare met een uitstekende multimodale infrastructuur: een directe connectie met snelwegen A15 en A50 en een terminal aan de Waal en de Maas-Waal.

De objecten zijn beide langjarig verhuurd aan De Klok Logistics, gespecialiseerd in logistic solutions zoals supply chain, fulfillment & warehousing en binnenlands transport. Het bedrijf vierde recentelijk het tienjarige jubileum na een succesvolle doorstart.

1530 Real Estate adviseerde de verkoper bij deze transactie. Juridisch werd VDG Real Estate geadviseerd door CMS Derks Star Busmann en Granite door Stibbe.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,744
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions