Clicky

 
Transport Online - Politie zoekt getuigen van onrust Velsen-Noord

Politie zoekt getuigen van onrust Velsen-Noord

Politie zoekt getuigen van onrust Velsen-Noord
22-12-2020 10:18 | Binnenland | auteur ANP

VELSEN-NOORD - De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien van de onrust maandag in Velsen-Noord. Daar misdroeg een groep van zo'n veertig jongeren zich door onder meer de politie te bekogelen met zwaar illegaal vuurwerk en glas. Ook vernielden ze een aantal hekken, verkeersborden en een kerstboom en werd vuurwerk bij een supermarkt naar binnen gegooid.

Wie hier iets van gezien heeft, wordt opgeroepen zich te melden bij de politie. Een 15-jarige uit Velsen-Noord werd aangehouden vanwege het op zak hebben en afsteken van illegaal vuurwerk. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

De jongeren gingen rond 17.00 uur de straat op na een oproep op sociale media. Hoewel de oproep onder druk van de politie was ingetrokken, kon niet worden voorkomen dat jongeren toch gehoor gaven aan het bericht. Burgemeester Frank Dales gaf een noodbevel uit vanwege de onrust en riep inwoners op niet zonder noodzaak naar buiten te gaan. De Mobiele Eenheid slaagde erin de rust tegen 22.00 uur weer te herstellen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,104
Diesel1,724

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions