Transport Online - GLP doet acquisitie 44.000 M2 logistiek vastgoed in Venlo

GLP doet acquisitie 44.000 M2 logistiek vastgoed in Venlo

GLP doet acquisitie 44.000 M2 logistiek vastgoed in Venlo
21-12-2020 12:06 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

VENLO - GLP, een toonaangevende investeerder en ontwikkelaar van logistiek vastgoed en distributieparken, kondigt vandaag de acquisitie aan van logistiek vastgoed van ca. 44.000 M2 in Venlo.

Het volledig verhuurde warehouse ligt in Tradeport Noord in Venlo, een belangrijk gebied voor Europese logistiek vlak aan de grens tussen Duitsland en Nederland. De strategische locatie maakt het ideaal voor Europese distributie omdat drie grote havens binnen een straal van 500km liggen: Rotterdam, Antwerpen en Amsterdam,

Deze acquisitie sluit voor GLP een druk jaar af met investeringen in zowel Nederland als België; de vierde van dit kwartaal na eerdere acquisities in Oss, Willenbroek en de haven van Gent.

Philippe Hendriks van GLP Nederland: “Deze acquisitie wordt de vierde aanwinst van GLP in de strategische markt Venlo. Het gebied wordt beschouwd als een van de beste locaties in Nederland door de uitstekende aansluiting op de belangrijkste havens van de regio Rijn-Ruhr, maar ook de directe routes naar de rest van Europa. Het geeft klanten toegang tot een potentieel klantenbestand van 170 miljoen mensen binnen een straal van 500km en de beschikbaarheid van hooggeschoold personeel.”

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,881
Diesel1,503

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen