Clicky

 
Transport Online - BVB Logistics en D&W Trans samen verder als MARTSON

BVB Logistics en D&W Trans samen verder als MARTSON

BVB Logistics en D&W Trans samen verder als MARTSON
19-12-2020 14:17 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

DE LIER/KWINTSHEUL - Logistiek dienstverleners BVB Logistics en D&W Trans zullen vanaf 1 januari 2021 opereren onder een nieuw naam; MARTSON. De bestaande merken BVB Logistics en D&W Trans blijven voorlopig ‘op de weg’ en de huidige bedrijfsvoering blijft zoals voorheen. Bij vervanging worden middelen omgezet naar de nieuwe naam en stijl met de herkenbare kleurencombinaties van de bestaande merken.

Door de toevoeging van MARTSON wil het, in De Lier en Kwintsheul gevestigde transportbedrijf, verdere invulling geven aan de groeiambities en een onafhankelijk positie innemen ten opzichte van BVB Substrates (voormalig moederbedrijf). Zodoende kunnen er meer kansen in de markt worden benut en wil het bedrijf groeien tot een topspeler in gespecialiseerd transport.

Eigenaar Douwe van Buuren: "De afgelopen jaren zijn BVB Logistics en D&W Trans steeds meer als één bedrijf gaan opereren. ‘Samen sterk’ bleek al gauw ons interne motto. Daarom willen we op termijn verder onder één naam; MARTSON. Eén uniform sterk merk geeft sneller herkenning en minder verwarring. De naam MARTSON refereert aan de naam van mijn vader Mart van Buuren en aan Martha Vreeken, de moeder van de gebroeders Vreeken die de directie vormen van ons bedrijf."

MARTSON staat voor ‘Masters in movement’. Van Buuren: "Wij beheersen ons vak als geen ander en nemen de regie in de integrale samenwerking met onze medewerkers, klanten en leveranciers. Zodoende leveren wij de beste kwaliteit logistieke dienstverlening."

BVB Logistics is ontstaan door de verzelfstandiging van de transportactiviteiten van BVB Substrates (sinds 2008). Het transportbedrijf van de Gebr. Vreeken is hier in 2010 aan toegevoegd en daarmee is de dagelijkse leiding in handen gekomen van Dirk en Jaap Vreeken. In 2018 is hier, wegens ziekte van de toenmalige eigenaar Denis Vis, D&W Trans bijgekomen.

Met de combinatie wordt op jaarbasis bijna €15 miljoen omgezet. Het wagenpark telt 75 trekkende eenheden en 102 opleggers. Bij het bedrijf werken 85 vaste medewerkers, aangevuld met verschillende charters en oproepkrachten. BVB Logistics is gespecialiseerd in het vervoer van bulk, goederen op pallets en zeecontainers. D&W Trans is gespecialiseerd in het vervoeren van containers voor verhuizingen ‘overseas’.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,959
Diesel1,576

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats