Clicky

 
Transport Online - Dode bij schietpartij in Vlaardingen

Dode bij schietpartij in Vlaardingen

Dode bij schietpartij in Vlaardingen
16-12-2020 23:44 | Binnenland | auteur Redactie

VLAARDINGEN - Bij een schietincident op de Patrimoniumdwarsstraat in Vlaardingen is woensdagavond een dode gevallen. Rond 20:15 uur kreeg de politiemeldkamer meerdere telefoontjes van bewoners uit de Patrimoniumdwarsstraat die melding maakten van een incident waarbij een man gewond was geraakt. Agenten die snel ter plaatse waren troffen op straat een man aan. De man bleek een schotwond te hebben. Ondanks dat direct gestart werd met de reanimatie overleed het slachtoffer ter plaatse, meldt de politie. 

In de directe omgeving van het slachtoffer zagen agenten een man staan. Hij voldeed aan het signalement dat getuigen kort daarvoor aan agenten hadden verstrekt. In de daarop volgende aanhouding werd een waarschuwingsschot gelost, waarna ook gericht werd geschoten. De man werd hierbij geraakt en vervolgens aangehouden. De agenten verleenden direct eerste hulp, waarna hij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Medewerkers van de Forensische Opsporing startte met een groot onderzoek. De straat werd daarbij voor publiek en omwonenden afgesloten. De identiteit van de overleden man en de neergeschoten verdachte is nog niet bekend. De politie start een groot onderzoek naar het incident waarbij een man om het leven kwam. Zoals gebruikelijk stelt de Rijksrecherche een onderzoek in naar het vuurwapengebruik door de politie. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,360
Diesel2,078

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden