Clicky


 


Twee verdachten aangehouden voor export MDMA via postpakketten

Twee verdachten aangehouden voor export MDMA via postpakketten
11-12-2020 19:57 | Misdaad | auteur Redactie

ALMERE - Een 48-jarige man uit Almere en zijn 20-jarige zoon zijn afgelopen dinsdag in hun woonplaats aangehouden. De vader is verdachte in een onderzoek van het Landelijk Parket naar de export van MDMA via postpakketten naar Israël. De zoon wordt bezit van MDMA en een vuurwapen verweten. De rechter-commissaris in Rotterdam heeft vrijdag de bewaring bevolen voor vader en zoon, meldt het Openbaar Ministerie vrijdagavond.

Op 8 december is het Postpakketten Interventieteam van de Landelijke Eenheid van de politie, onder gezag van het Landelijk Parket, overgegaan tot de aanhouding van vader. Hij wordt verdacht van de export van 33 kilo MDMA kristallen in postpakketten naar Israël. Uit onderzoek is gebleken dat de 48-jarige over twee woningen beschikte in Almere. De woningen zijn op 8 december doorzocht. Daarbij is in de ene woning beslag gelegd op diverse gegevensdragers, MDMA kristallen, zilveren sieraden, diverse bundels contant geld, en een taser. Hier werd de 48-jarige man aangehouden.

In het andere huis troffen politiemedewerkers onder meer de zoon aan. Hier is tijdens de zoeking beslag gelegd op MDMA kristallen, 10.000 XTC pillen in de kruipruimte en verwerkingsapparatuur, zoals een lamineermachine, blenders en een weegschaal. Ook is een vuurwapen aangetroffen in de kamer van de zoon. De 20-jarige zoon is toen ook als verdachte op heterdaad aangehouden.

Het onderzoek wordt vervolgd, meldt het OM.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,244
Diesel2,086

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats