Transport Online - Vrachtwagenchauffeur zwaargewond na aanrijding met boom op Duitse B1 [+foto's]

Vrachtwagenchauffeur zwaargewond na aanrijding met boom op Duitse B1

Vrachtwagenchauffeur zwaargewond na aanrijding met boom op Duitse B1 [+foto's]
07-12-2020 11:32 | Ongevallen | auteur Redactie

DORTMUND - Maandagochtend rond 02:30 uur is op de Duitse B1 een vrachtwagenchauffeur van de weg geraakt en met zijn trekker tegen een boom gereden. De chauffeur kwam bekneld te zitten in de verwoeste cabine en raakte zwaargewond.

De chauffeur, die met een losse trekker onderweg was, reed over de B1 richting Bochum, bij Gottesacker, toen hij door nog onbekende oorzaak met zijn trekker van de weg raakte en tegen een boom botste en kantelde.

De chauffeur kwam bekneld te zitten in het volledig vernielde voertuig en raakte ernstig gewond. Door de kracht van de aanrijding raakte een van de twee brandstoftanks beschadigd en lekte er een grote hoeveelheid diesel.

De medische zorg voor de chauffeur werd direct in gang gezet nadat de hulpdiensten ter plaatse waren. Nadat de gewonde chauffeur was overgedragen aan de ambulance voor verdere verzorging en transport naar een ziekenhuis, moest de vrachtwagen weer op zijn wielen worden gezet om verdere brandstoflekkage te voorkomen.

Tijdens de reddings- en bergingsmaatregelen bleef de B1 richting het stadscentrum volledig afgesloten wat tot laat in de ochtend leidde tot files. 

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,917
Diesel1,563

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen