Clicky

 
Transport Online - Rotterdamse vrouw (87) in bed beschoten

Rotterdamse vrouw (87) in bed beschoten

Rotterdamse vrouw (87) in bed beschoten
06-12-2020 11:54 | Misdaad | auteur ANP

ROTTERDAM - Een 87-jarige Rotterdamse is in de nacht van zaterdag op zondag in haar bed beschoten. Een rondvliegende kogel kwam in de muur van haar slaapkamer boven haar bed terecht. Drie mannen zijn in verband met de zaak gearresteerd.

Dat gebeurde volgens de politie rond 01.00 uur aan de Zuiderhagen in Rotterdam. De vrouw hoorde een knal en voelde daarna glassplinters in haar haren en op haar bed. Ze dacht dat de knal en de splinters afkomstig waren van een vallend schilderij, maar kwam volgens de politie tot een andere conclusie toen het licht aanging en "ze het gat boven haar bed zag".

De vrouw is slachtofferhulp aangeboden. Er zijn geen aanwijzingen dat er gericht op die woning is geschoten, aldus de politie. Die was gealarmeerd door een buurtbewoner die knallen had gehoord die niet op vuurwerk duidden.

Drie mannen, een 20-jarige man uit Den Haag, een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 20-jarige man uit het Hoogvliet, zijn gearresteerd. Zij zaten in een geparkeerde auto en vertelden uiteenlopende verhalen. Op straat werden enkele kogelhulzen gevonden en in de auto van het drietal vonden agenten "aanwijzingen dat zij misschien meer met het incident te maken hadden".

De politie doet zondag nader buurtonderzoek.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,360
Diesel2,078

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden