Transport Online - Nieuwe Volvo FE 4x2 bakwagenchassis voor Top Transporten

Nieuwe Volvo FE 4x2 bakwagenchassis voor Top Transporten

Nieuwe Volvo FE 4x2 bakwagenchassis voor Top Transporten
05-12-2020 19:14 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

LUNTEREN - Aan van den Top Transporten Lunteren heeft Harbers Trucks Barneveld vandaag, 5 december, een nieuwe Volvo FE 4x2 bakwagenchassis mogen afleveren. Deze wel heel complete FE is door HYVA dealer Pater in de Klomp uitgerust met een HMF1920 autolaadkraan met vier keer hydraulisch en één keer mechanisch uitschuifbaar deel.

Achter deze laadkraan is een open laadbak gemonteerd met hardhouten vloer en voorzien van diverse rongpotten.

Deze kraanauto zal door Top worden ingezet bij onder andere het vervoer en plaatsen van lichtmasten.

Deze FE is uitgerust met onder meer een sterke en zuinige 8 liter motor met 350 pk, een luchtgeveerde 8 tons vooras, I-shift 12 versnellingsbak, een comfortcabine voor extra opbergruimte en comfort voor de chauffeur, Alcoa Durabright wielen voor de net even wat sjiekere uitstraling en een 220V omvormer voor onder meer het testen van lichtarmaturen en uiteraard het zetten van een bakkie koffie of het maken van een tosti voor onderweg.

Daarnaast heeft het voertuig diverse LED flitsers voor en achter en een brede flitsbalk op het cabinedak de zichtbaarheid en veiligheid te vergroten tijdens werkzaamheden.

De FE is uitgerust met een 350 PK sterke 8 liter motor en zorgt samen met de bekende I-Shift 12 versnellingsbak voor een uiterst wendbare en comfortabele kraanauto.

Bijzonder aan deze FE is de lage chassishoogte in combinatie met de 8 tons vooras en rondom luchtvering. Zodoende heeft de chauffeur de beschikking over een zeer lage laadhoogte.

Door de geringe hoogte van deze FE met comfortcabine kunnen de langere lantaarnpalen zonder enige moeite ook boven de cabine worden vervoerd.

Verder is de truck van alle gemakken en veiligheidsvoorzieningen voorzien zodat de chauffeur iedere dag veilig en met plezier zijn werk kan uitoefenen.

Van der Top transporten is een toonaangevend transportbedrijf op de Veluwe, gespecialiseerd in nder andere kraanverhuur, speciaaltransport en glasplaatsen. Het bedrijf met ruim 20 medewerkers en 17 voertuigen bestaat bijna 50 jaar en heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,906
Diesel1,551

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions