Transport Online - Ontvoering op A59 in was mogelijk om 'onderling conflict'

Ontvoering op A59 in was mogelijk om 'onderling conflict'

Ontvoering op A59 in was mogelijk om 'onderling conflict'
04-12-2020 17:09 | Binnenland | auteur ANP

TERHEIJDEN - De man die woensdagavond op de A59 uit een taxi werd getrokken en meegenomen, is inderdaad het slachtoffer geweest van een ontvoering. Volgens de politie was een "onderling conflict" mogelijk de reden voor het geweldsincident. Hij is donderdag door de politie "in goede gezondheid aangetroffen", meldt de politie vrijdag.

Donderdag maakte de politie al bekend dat de man terecht was, maar onbekend was nog of hij mogelijk gewond is geraakt. Ook was nog onduidelijk of er echt sprake was van een ontvoering.

De man zat woensdag rond 18.20 uur als passagier in een taxi die werd klemgereden door een zwarte Porsche Cayenne op de A59 ter hoogte van knooppunt Zonzeel, in de buurt van Terheijden (Noord-Brabant). De passagier werd uit de wagen getrokken en meegenomen.

Onderzoek door de politie van camerabeelden en gesprekken met getuigen leidden naar het slachtoffer. "Het onderzoeksteam doet op dit moment nog nader onderzoek naar de toedracht, maar er lijkt een onderling conflict onder te liggen."

Of er een verdachte in beeld is, heeft de politie niets bekendgemaakt.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,906
Diesel1,551

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions