Clicky

 
Transport Online - Reiziger kan meer zelf regelen op Eindhoven Airport

Reiziger kan meer zelf regelen op Eindhoven Airport

Reiziger kan meer zelf regelen op Eindhoven Airport
03-12-2020 16:47 | Zakelijk Nieuws | auteur ANP

EINDHOVEN - Reizigers op de regionale luchthaven Eindhoven Airport kunnen vanaf januari meer zelf regelen op het vliegveld. Er komen speciale kiosken, waar de reiziger zelf voorkeuren zoals een bepaalde stoel in het vliegtuig kan reserveren. Bij andere kiosken kan de passagier een bagagelabel uitprinten voor de ruimbagage en die vervolgens zelf op de lopende band zetten. De bemande balies blijven ook open, onder meer voor het afhandelen van complexe boekingen, aldus het vliegveld donderdag.

De zes Check In-kiosken zijn in eerste instantie alleen beschikbaar voor klanten van TUI en Transavia. Zij kunnen niet alleen hun reisvoorkeuren regelen, maar ook inchecken en een boardingpas uitprinten. De vijf Bag Tag-kiosken voor de ruimbagage zijn er voor iedereen. Als de selfservicepunten een succes zijn, komen er in de loop van 2021 meer kiosken bij.

Eindhoven Airport pakt ook het verouderde securitygebied op de luchthaven aan. Er moet meer rust en overzichtelijkheid in het gebied komen. Dat is voor de werknemers belangrijk, maar ook voor de passagiers. De beveiliging en controles zijn voor reizigers vaak een stresspunt aan het begin van hun reis, aldus de luchthaven. Het gebied krijgt nu een aangenamere uitstraling en moet half maart klaar zijn.

Foto's

  • KLM Touringcar
    KLM Touringcar

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,091
Diesel1,755

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions