Transport Online - Mandersloot als eerste met LZV's naar Tsjechië

Mandersloot als eerste met LZV's naar Tsjechië

Mandersloot als eerste met LZV's naar Tsjechië
02-12-2020 10:56 | Transport | auteur Redactie

SCHERPENZEEL - Na maanden van intensieve voorbereiding zal mandersloot vanaf woensdag 2 december als eerste logistiek dienstverlener in Europa met drie LZV’s(langere en zwaardere vrachtwagencombinaties) op een internationaal traject Tsjechië gaan beleveren.

Mandersloot, gespecialiseerd in geconditioneerd transport van voornamelijk levensmiddelen, groenten, fruit, planten en bloemen, zal de LZV’s vooral inzetten voor de linehaul van groupage goederen tussen de moedervestiging in Scherpenzeel(gld) en de dochteronderneming in Praag.

Duurzaamheid staat bij Manderloot hoog in het vaandel. Dit jaar is het bedrijf in Scherpenzeel uitgerust met zonnepanelen en daarnaast worden er al meerdere LZV’s ingezet op het binnenland transport. De inzet van LZV’s op de lange afstand wordt door directeur Ronald Mandersloot dan ook als een belangrijke volgende stap gezien in het proces om de carbon footprint van het bedrijf te verlagen.

Naast de hoofdvestiging in Nederland(Scherpenzeel, gld) heeft Mandersloot meerdere moderne vestigingen in Centraal Europa. Vanaf deze vestigingen is Mandersloot in staat om dagelijks alle grote retailorganisaties in Polen, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Litouwen en Letland te beleveren. Met een vloot van meer dan 200 voertuigen en een klantgerichte focus behoort Mandersloot tot de marktleiders in het geconditioneerde groupage vervoer richting Centraal Europa.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,741
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions