Transport Online - Uitbreidingsmogelijkheden Beijer Logistics dankzij nieuwe opslaghal

Uitbreidingsmogelijkheden Beijer Logistics dankzij nieuwe opslaghal

Uitbreidingsmogelijkheden Beijer Logistics dankzij nieuwe opslaghal
01-12-2020 17:32 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

OLDENZAAL - Per 1 december 2020 is de nieuwe opslaghal van Beijer Logistics in gebruik genomen. Op het eigen terrein van Beijer is in april 2020 gestart met de bouw van deze hal van 2500m2, inclusief overdekt laaddock voor leveringen en ophalen van goederen en een grote overheaddeur. Hiermee breidt Beijer Logistics voor bestaande en nieuwe klanten de ruimte voor opslag en handling van goederen verder uit.

Met name met de combinatie tussen opslag, handling en de directe distributie mogelijkheden binnen Nederland en/of Europa worden klanten op optimale wijze ontzorgt; met deze service concentreert de klant zich op bloei en groei van de eigen kernproducten.

Beijer verzorgt de warehousing, distributie en communicatie met afnemers en leveranciers; een bijzonder waardevolle en prettige manier van samenwerking.

Doordat Beijer Douane Expediteurs BV over de actuele douanevergunningen inclusief AEO-status beschikt kunnen er ook douanegoederen worden opgeslagen binnen deze bestaande en nieuwe faciliteiten.

Ondanks dit roerige Corona jaar is de bouw van de hal doorgezet en zijn we bijzonder verheugd met deze nieuwe stap vooruit.

De nieuwe hal is ontworpen en gebouwd met lokale partners, waarbij wederom gekeken hebben naar duurzaamheid.

De huidige faciliteiten – overigens gebouwd in de ook roerige periode 2009-2010 - zijn reeds energie neutraal, dankzij de temperatuurregeling door aardwarmte, intelligente LED verlichting in combinatie met 832 zonnepanelen op de crossdock terminal.

Daarnaast bouwt Beijer Logistics niet alleen een nieuwe opslaghal, maar wordt ook digitaal gebouwd en gecreëerd. Een volledig nieuw en klantvriendelijk online klantenportaal zal in het eerste kwartaal van 2021 in gebruik worden genomen. Klanten kunnen hier in de eigen online omgeving transportorders opvoeren, controleren en de status nagaan. Daarnaast kan de gebruiker efficiënt vrachtbrieven terugkijken en facturen inzien.

Met dit nieuwe portaal en de uitbreiding in warehousing is Beijer klaar voor 2021.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,741
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions