Transport Online - Verkeersschool Willem Verboon wordt Verboon Wegwijze Opleiders

Verkeersschool Willem Verboon wordt Verboon Wegwijze Opleiders

Verkeersschool Willem Verboon wordt Verboon Wegwijze Opleiders
01-12-2020 12:08 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

OOSTERHOUT - Om de groeiambitie en nieuwe positionering van de specialist in alle rijbewijzen, logistieke en veiligheidsopleidingen kracht bij te zetten, is Verboon Wegwijze Opleiders vanaf begin november herkenbaar aan een geheel nieuwe uitstraling inclusief spiksplinternieuw logo.

Een moderne, hedendaagse stijl die past bij het bedrijf dat Verboon Wegwijze Opleiders in de loop der jaren is geworden en de ambities die de onderneming heeft. Ook zal op korte termijn Wesley Verboon zijn vader Willem opvolgen als algemeen directeur. De opleidingsspecialist is helder in zijn positionering, namelijk iedereen opleiden tot wijze weggebruikers in de breedste zin van het woord.

In de afgelopen jaren heeft Verboon Wegwijze Opleiders het opleidingsaanbod verdiept en uitgebreid. De onderneming, in 1986 opgericht als Verkeersschool Willem Verboon, biedt een breed palet aan theorie- en praktijkopleidingen voor beroepschauffeurs en particulieren en is uitgegroeid tot de grootste opleidingsspecialist voor de logistieke bedrijfstak in Midden- en West-Brabant. Met deze nieuwe positionering laat Verboon Wegwijze Opleiders zien veel meer te zijn dan alleen een rijschool.

“Met een innovatieve aanpak, voorzien we in elke opleiding in Transport, Vervoer en Logistiek waarbij professionaliteit en kwaliteit altijd voorop staan”, aldus Wesley Verboon, operationeel directeur”.

Innovatie voor beroepsvervoer in praktijk

Verboon Wegwijze Opleiders leidt op voor alle beroepsvervoer, van personen- en zorgvervoer tot code 95-nascholingen, van LZV-certificaat tot antislipcursus. Bovendien biedt het logistieke trainingen waarmee ondernemingen voor een veiligere werkomgeving voor medewerkers zorgen. Dit draagt bij aan efficiënte en kostenbesparingen en levert minder ongevallen en schade op.

Verboon Wegwijze Opleiders besteedt in de logistieke opleiding daarom veel aandacht aan arbo, bhv en veiligheid. Om zo dicht mogelijk bij de praktijk te kunnen opleiden is een modern en innovatief simulatiemagazijn ingericht aan de Damweg in Oosterhout. Een vrachtwagensimulator behoort ook tot de mogelijkheden, waarbij heel veel verschillende voertuigtypes kunnen worden gesimuleerd, van een bakwagen en touringcar tot en met het kantelen van een tankoplegger.


Dit was een gesponsord berichtNieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,743
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions