Transport Online - Politie rolt drugslab op in Westdorpe en arresteert vijf mannen

Politie rolt drugslab op in Westdorpe en arresteert vijf mannen

Politie rolt drugslab op in Westdorpe en arresteert vijf mannen
01-12-2020 11:49 | Misdaad | auteur Redactie

WESTDORPE - In een loods aan de Kreekdreef is maandagavond laat een groot crystal methlab ontdekt. De politie hield ter plaatse vijf mannen aan.

De politie kwam het drugslaboratorium op het spoor na een tip. Met behulp van een arrestatieteam werd rond middernacht een inval in de loods gedaan. Hier werden vijf mannen gearresteerd. Het gaat om mannen in de leeftijd van 30 tot 56 jaar afkomstig uit Dominicaanse Republiek en Mexico. Het vijftal is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Zij zitten nog vast en worden dinsdag verhoord, meldt de politie.

Op het terrein staan een woning en enkele loodsen. In de achterste loods werd het crystal methlab aangetroffen. Dinsdag volgt een uitgebreid onderzoek door politiemensen van het team Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmantelen (LFO). Zij zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en ontmantelen van drugslaboratoria van synthetische drugs. Ook het team Milieu van de politie doet dinsdag onderzoek omdat het drugsafval vermoedelijk naar een voormalige mestkelder, onder de loods, werd geleid.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,748
Diesel1,413

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions