Transport Online - FleetRepair en MAX-Repair fuseren

FleetRepair en MAX-Repair fuseren

FleetRepair en MAX-Repair fuseren
01-12-2020 09:46 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

NEDERWEERT-EIND - FleetRepair en MAX-Repair gaan fuseren. Zo ontstaat het grootst landelijk dekkend netwerk van Nederland met de expertise op het gebied van schade aan trucks, trailers, bestelwagens en landbouwvoertuigen.

FleetRepair en MAX-Repair hebben beide een uitstekende reputatie opgebouwd als landelijk netwerk van bestelwagen- en truckschadeherstellers, die daarnaast ook specialist zijn op het gebied van trailerschades, schade aan zwaar materieel en schade aan landbouwmachines. Het ontzorgen van de klant is daarbij een speerpunt, Fleetrepair doet dat bijvoorbeeld via het Albatros-systeem, dat borg staat voor een efficiënte uitvoering en afhandeling van schades.

Door de fusie ontstaat een organisatie die sterk in de markt staat en die kan profiteren van elkaars sterke punten: “Dankzij de schaalvergroting kunnen we transportbedrijven beter van dienst zijn en efficiënter samenwerken met leasemaatschappijen en verzekeraars”, vertelt Paul Haverkamp van MAX-Repair.

“Omdat de schadeafhandeling onder onze eigen regie plaatsvindt, hebben zij slechts één aanspreekpartner, bovendien kunnen we kwaliteit garanderen en ook complexer schadeherstel uitvoeren met, bijvoorbeeld, ADAS-kalibratie. Ook kunnen we de klant door de schaalvergroting ontzorgen met extra diensten en services, zoals vervangend vervoer. We kunnen transporterend Nederland een totaaloplossing bieden. Niet alleen voor schadeherstel, maar nu ook met het configureren en leveren van laadbakken, trailers, bestel- en vrachtwagens."

“Het samengaan van MAX-Repair en FleetRepair is een logische stap in het verder optimaliseren en verbreden van ons landelijke schadeherstel netwerk en aanvullende diensten voor de transportsector”, vindt ook Raymond Dubbeldam van FleetRepair. “Door het bundelen van onze gezamenlijke kennis en expertise ontstaat er nog een bredere basis voor kwalitatief hoogwaardig schadeherstel aan technologisch steeds complexere bedrijfsvoertuigen. Binnen dit nieuwe netwerk is er een enorme hoeveelheid aan ervaring aanwezig om de beste reparaties uit te voeren aan trucks, trailers en/ of opbouw en bestelwagens. Ongewis of dit nu een conventioneel, LNG/ CNG, waterstof of elektrisch voertuig betreft”, aldus Dubbeldam.

Paul Haverkamp: “Mijn opdracht was om de MAX-Repair organisatie gereed te maken voor de toekomst. De basis is hiermee gelegd. Gedurende de overgangsperiode dit jaar zal ik nog nauw betrokken zijn. In de tussentijd richt ik mij op mijn nieuwe uitdaging." 

Het nieuwe samenwerkingsverband gaat verder onder de naam FleetRepair onder leiding van Armand van Haasteren. De overgangsperiode zal nog dit jaar worden afgerond.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 10 mei t/m zondag 16 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,902
Diesel1,532

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen