Transport Online - Giel Beelen maakt debuut Top 2000

Giel Beelen maakt debuut Top 2000

Giel Beelen maakt debuut Top 2000
01-12-2020 09:46 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Giel Beelen maakt dit jaar voor het eerst zijn opwachting als dj bij de Top 2000. Hij is een van de drie nieuwkomers met ook Jeroen van Inkel en Carolien Borgers.

De nieuwe presentatoren hebben zware uren gekregen tijdens de Top 2000, die vanaf 25 december tot en met oudejaarsdag dagelijks te horen is. Giel Beelen is bijvoorbeeld van vier tot zes uur ‘s ochtends aan de beurt. De radiopresentator versliep zich in september nog tweemaal in een week voor zijn ochtendshow. Maar hij heeft inmiddels twee nieuwe wekkers gekocht om herhaling te voorkomen.

Carolien Borgers neemt het stokje van hem over en presenteert de Top 2000 van zes uur tot acht uur ‘s ochtends. Sinds oktober maakt de presentatrice het Muziekcafé. Dat programma, waar muziek van eigen bodem centraal staat, nam ze na dertig jaar over van Daniël Dekker. Jeroen van Inkel is van middernacht tot twee uur ‘s ochtends op de radio te horen.

Ook Frank van ‘t Hof, Jan-Willem Roodbeen, Jeroen Kijk in de Vegte, Bart Arens, Gijs Staverman, Annemieke Schollaardt, Ruud de Wild, Wouter van der Goes en Emmely de Wilt doen dit jaar mee aan het Top 2000 dj-team. Dj Paul Rabbering, die dagelijks van tien uur ‘s avonds tot middernacht te horen is, zal de lijst op oudejaarsdag vlak voor de jaarwisseling afsluiten.

Vanaf dinsdagochtend kunnen mensen stemmen op de Top 2000, die vanaf eerste kerstdag te horen is op NPO Radio 2. De radiozender gaf dinsdag om 08.00 uur het startschot voor de 22e editie van de ‘lijst der lijsten’.

Met een druk op de knop openden de presentatoren de stembus van de Top 2000. Ze hopen dat veel mensen gaan stemmen dit jaar. "Het mooiste moment van het jaar", aldus Jan-Willem Roodbeen. Er kan tot 7 december 17.00 uur gestemd worden. De top 10 van de lijst wordt direct bekendgemaakt aan het einde van de stemweek en de hele top 2000 wordt donderdag 17 december onthuld.

De organisatie van de Top 2000 durft vanwege het coronavirus niet te rekenen op een gevuld café dit jaar. Top 2000-dj Wouter van der Goes zegt dat er voor nu in ieder geval van wordt uitgaan dat er geen publiek bij is. "Zo hoeven we niets af te zeggen, maar mocht er versoepeld worden dan willen we dolgraag het publiek toelaten", legt de presentator uit.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,743
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions