Transport Online - 'Martien Meiland is meest irritante BN'er in een reclame'

'Martien Meiland is meest irritante BN'er in een reclame'

'Martien Meiland is meest irritante BN'er in een reclame'
30-11-2020 23:36 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Martien Meiland heeft de Loden Leeuw voor meest irritante BN'er in een reclamespotje gewonnen. Dat werd maandagavond bekendgemaakt in het AVROTROS-consumentenprogramma Radar.

Meiland kreeg het beeldje vanwege zijn rol in de reclame van Vriendenloterij Bingo. De realityster kreeg 45 procent van de stemmen en liet genomineerden Thomas Acda en zijn 'buurman' Sergio Romero IJssel (Lidl), Paul Haenen (PriceWise), Andy van der Meijde (Toto) en Mark Rietman (ABN AMRO) achter zich. In totaal werden er ruim 103.000 stemmen uitgebracht.

Meiland zelf is blij met de prijs. "Ik ben er heel trots op en hij krijgt een plekje naast mijn Televizier-ring", laat hij weten in een reactie.

De Loden Leeuw voor de meest irritante reclame van het jaar ging net als vorig jaar naar Haribo, met 39 procent van de stemmen. Ook Hornbach, Decupré, Beter Horen en Plameco maakten dit jaar kans op die prijs.

De prijzen worden sinds 2002 uitgereikt. Vorig jaar werd Marijke Helwegen verkozen tot meest irritante BN'er in een reclame. Ook René Froger, Ali B, Jan Smit en Adelheid Roosen gingen naar huis met de titel.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,743
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions