Clicky


Nijhof-Wassink bestelt honderd nieuwe Volvo Trucks

Nijhof-Wassink bestelt honderd nieuwe Volvo Trucks
30-11-2020 10:28 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

RIJSSEN - Nijhof-Wassink, specialist in bulktransport met vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Polen en Hongarije, heeft onlangs een order getekend voor honderd Volvo-trucks. De levering omvat onder andere FH en FM-modellen uit de nieuwe Volvo Trucks-reeks, maar ook het huidige model FH maakt deel uit van de order. De trucks worden in 2021 afgeleverd door Volvo Trucks-dealer Nijwa Groep.

Het chauffeurscomfort is voor Nijhof-Wassink één van de redenen om Volvo-trucks te kiezen: “Wij kennen de Volvo FH al jaren als een zeer chauffeursvriendelijke truck. In het nieuwe model is dit door het volledig digitale dashboard alleen nog maar verder verbeterd. Ook de nieuwe Volvo FM is er qua chauffeurscomfort enorm op vooruitgegaan. Zo biedt de nieuwe cabine een extra kubieke meter ruimte en meer licht door het nieuwe dakluik. Ook kan de chauffeur een betere zitpositie vinden doordat het stuur nu meervoudig verstelbaar is. Onze mensen vormen het hart van Nijhof-Wassink en daar willen wij extra goed voor zorgen”, verklaart Bertil Bouwhuis, Managing Director Chemical Logistics bij Nijhof-Wassink.

De Volvo FH-trucks zijn voorzien van I-Save met Turbo Compound-motor die 300 Nm extra koppel biedt. “We rijden al met enkele I-Save- en LNG-modellen en hebben kunnen ondervinden dat onze CO2-footprint verder omlaag gaat zonder concessies te doen aan onze dienstverlening. Zo werken we aan een verdere verduurzaming van ons bedrijf”, geeft Bertil Bouwhuis aan.

Daarnaast is veiligheid voor Nijhof-Wassink extreem belangrijk. “We zullen er alles aan doen dat onze chauffeurs hun werk prettig en veilig kunnen uitvoeren. Dit is niet alleen belangrijk voor de veiligheid van onze eigen chauffeurs, maar ook voor de omgeving onderweg en op en rond onze laad- en loslocaties. Onze trucks hebben dan ook een hoog standaard niveau op gebied van comfort en veiligheid. Zo lossen onze chauffeurs van onze divisie Feed Logistics op boerenerven. Ze moeten daar manoeuvreren op een beperkte ruimte. Een goed overzicht vanuit de cabine is daarom extreem belangrijk. Met de nieuwe Volvo FM is het zichtveld met maar liefst 10% verbeterd. Bovendien geven de dodehoekcamera en de achteruitrijcamera extra zicht. Dit zorgt voor een een veiligere werkomgeving voor onze mensen en voor alles en iedereen rondom de truck”, geeft Martin Schoemaker, Managing Director Feed Logistics Nijhof-Wassink aan.

Nijhof-Wassink is een internationaal opererend familiebedrijf dat inmiddels ruim 50 jaar bestaat. Als internationale logistieke dienstverlener richt Nijhof-Wassink zich op het transport en opslag van droge en vloeibare bulkgoederen voor producenten en leveranciers in de chemische- en diervoederindustrie. Nijhof-Wassink heeft 850 medewerkers en zes vestigingen in Nederland, België, Hongarije, Polen en Duitsland.

Foto's

  • DJMiddelkoop
  • OTT Liquid Solutions
  • OTT Liquid Solutions
  • OTT Liquid Solutions
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel1,956

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions