Clicky


 


Poolse chauffeur van autotransporter overvallen door nepagent in Almkerk

Poolse chauffeur van autotransporter overvallen door nepagent in Almkerk [+foto's&video]
24-11-2020 10:11 | Criminaliteit | auteur Redactie

ALMKERK - Een Poolse autohandelaar en zijn broer parkeren in de nacht van dinsdag 1 op woensdag 2 september 2020 hun vrachtwagens op een parkeerterrein bij een bedrijf aan de Almweg in Almkerk. Een metallic donkerblauwe  BMW personenauto draait omstreeks 07.10 uur het terrein op.  Een man met een crèmekleurige broek aan stapt aan de passagierskant uit en spreekt de handelaar aan. Hij zegt van de politie te zijn en wil de papieren zien.

De koopman is te goede trouw en neemt de nepagent mee naar de cabine. Hierop vraagt de nepdiender aan de Poolse man of die veel geld bij zich heeft en of hij dat even wil laten zien. De autohandelaar voldoet daar aan waarop de nepagent het geld uit zijn handen grist en als een speer naar de BMW rent en weer instapt.

Hierna rijden ze met hoge snelheid het erf af richting de A27. De man die zich voordeed als agent is getint, hij is circa 35 jaar oud en zo’n 1.75 meter lang. Hij droeg die dag een petje, een mondkapje en plastic handschoenen.

De politie zoekt informatie over de twee mannen die zich tegenover een Poolse autohandelaar uitgeven voor politie agent. De daders reden in een donkerblauwe metallic BMW van de drie of vijf serie. De auto heeft opvallende velgen met cirkels rondom. In het kenteken zitten mogelijk de letters T, K en N. De politie is op zoek naar getuigen die de auto mogelijk ergens gezien hebben.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,244
Diesel2,086

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats