Transport Online - Qatar Airways onthult eerste vliegtuig in het thema van het FIFA WK voetbal Qatar 2022

Qatar Airways onthult eerste vliegtuig in het thema van het FIFA WK voetbal Qatar 2022

Qatar Airways onthult eerste vliegtuig in het thema van het FIFA WK voetbal Qatar 2022
20-11-2020 11:53 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

DOHA - Qatar Airways, de Officiële Partner en Officiële Luchtvaartmaatschappij van FIFA, onthulde vandaag één van haar Boeing 777's, nieuw geschilderd in de kleuren van het FIFA WK voetbal Qatar 2022™, dit ter gelegenheid van de start van het toernooi over twee jaar op 21 november 2022. Het speciaal ontworpen vliegtuig werd met de hand geschilderd om het samenwerkingsverband tussen Qatar Airways en FIFA te vieren. Nog meer vliegtuigen van de vloot van Qatar Airways zullen voorzien worden van het FIFA WK Qatar 2022™ thema en zullen ingezet worden op verschillende bestemmingen in het netwerk.

De Boeing 777-300ER zal op 21 november in gebruik genomen worden voor de vluchten QR095 en QR096 tussen Doha en Zürich. De openingsroute van het vliegtuig benadrukt de inzet van de luchtvaartmaatschappij in haar samenwerking met FIFA door op deze belangrijke datum de hub in Doha te verbinden met de thuisbasis van FIFA in Zwitserland.

Zijne Excellentie de heer Akbar Al Baker, Group CEO van de Qatar Airways Group, verklaart: “We zijn ontzettend enthousiast om onze samenwerking met FIFA te vieren met dit unieke vliegtuig. Als Officiële Partner en Officiële Luchtvaartmaatschappij van FIFA kunnen we met nog twee jaar te gaan, de spanning voelen groeien om de wereld in ons mooie land te verwelkomen.”

“Qatar is er klaar voor om het FIFA WK voetbal Qatar 2022™ te organiseren en dat is overal te zien. Bij Qatar Airways is het netwerk recent uitgebreid tot 100 bestemmingen en dit zal verder groeien tot meer dan 125 bestemmingen tegen maart 2021, met verhoogde frequenties zodat onze passagiers op een veilige en betrouwbare manier kunnen reizen wanneer ze dat willen. Op Hamad International Airport, officiële Airport Partner voor het FIFA WK voetbal Qatar 2022™, zijn de voorbereidingen voor de verwachte groei van reizigers volop bezig. Het uitbreidingsproject van de luchthaven zal de capaciteit verhogen tot meer dan 58 miljoen passagiers per jaar tegen 2022".

Mevrouw Salam Al Shawa, Senior Vice President Marketing & Corporate Communications bij Qatar Airways, zegt hierover: "Qatar Airways is trots om de ondersteuning van FIFA-toernooien verder te zetten en met het FIFA WK voetbal Qatar 2022™ nu nog maar twee jaar verwijderd, zijn we erg verheugd om dit prachtige vliegtuig te onthullen".

Zijne Excellentie de heer Hassan Al Thawadi, Chairman van de FIFA World Cup Qatar 2022™ LLC en Secretaris-Generaal bij de Supreme Committee for Delivery & Legacy, voegt daaraan toe: “Nu we de mijlpaal naderen van twee jaar tot de kick-off op 21 november, is het geweldig om te zien dat andere belangrijke partners voor het toernooi zoals Qatar Airways hun eigen belangrijke Qatar 2022 doelstellingen realiseren. Het zien van de kleuren van het FIFA WK voetbal Qatar 2022™ op een volledig vliegtuig, is spannend voor iedereen die betrokken is bij de organisatie van dit historische toernooi en een belangrijke promotionele stap op onze weg naar 2022. We hopen dat deze onthulling de fans enthousiast maakt om over twee jaar in één van deze vliegtuigen naar Qatar te vliegen om het eerste FIFA WK in het Midden-Oosten en de Arabische wereld bij te wonen en we kijken ernaar uit om iedereen hier te verwelkomen".

De heer Jean-François Pathy, Directeur Marketing bij FIFA , verklaart: " De lancering van dit indrukwekkende, iconische vliegtuig met de FIFA WK Qatar 2022™ -kleuren door onze officiële partner Qatar Airways is een belangrijke mijlpaal. We kijken ernaar uit om fans van over de hele wereld over twee jaar te verwelkomen om dit unieke FIFA WK te ervaren en Qatar te ontdekken".

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,829
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions