Clicky

 
Transport Online - Vrachtwagen geladen met kerstbomen gekanteld op Duitse A30 [+foto]

Vrachtwagen geladen met kerstbomen gekanteld op Duitse A30

Vrachtwagen geladen met kerstbomen gekanteld op Duitse A30 [+foto]
20-11-2020 11:08 | Ongevallen | auteur Redactie

LÖHNE - Donderdagavond kantelde op de Duitse A30 in de richting van Osnabrück een trekker met oplegger uit Wit-Rusland. De oplegger was geladen met kerstbomen.

De 61-jarige vrachtwagenchauffeur uit Wit-Rusland reed richting Osnabrück. Bij het knooppunt Gohfeld verloor de chauffeur, door nog onbekende oorzaak, de controle over zijn vrachtwagen en raakte van de weg. Hij reed rechts van de weg een heuveltje op. Als gevolg hiervan kantelde de vrachtwagen.

De chauffeur kon uit zijn cabine worden bevrijd met behulp van de brandweer. Volgens de eerste bevindingen was hij niet gewond, maar werd hij uit voorzorg met een ambulance naar een ziekenhuis in Herford gebracht.

De vrachtwagen was geladen met kerstbomen. Met hulp van de brandweer werden de kerstbomen overgeladen in containers van een lokaal afvalverwerkingsbedrijf. De vrachtwagen is vervolgens weer op zijn wielen gezet met een kraan.

Tijdens de reddingswerkzaamheden was er verkeershinder doordat er een rijstrook moest worden afgesloten. De werkzaamheden op de ongevalslocatie werden rond 00:15 uur beëindigd.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,132
Diesel1,822

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats