Transport Online - Tweede vacuüm truck voor Groeneveld Riooltechniek en Industriële Reiniging B.V.

Tweede vacuüm truck voor Groeneveld Riooltechniek en Industriële Reiniging B.V.

Tweede vacuüm truck voor Groeneveld Riooltechniek en Industriële Reiniging B.V.
19-11-2020 17:47 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

WERKENDAM - Vorige week heeft Familiebedrijf Groeneveld Riooltechniek en Industriële Reiniging B.V. de tweede vacuüm truck met Kaiser Moro opbouw van TIP in gebruik genomen. De eerste reinigingswagen huurt Groeneveld sinds mei vorig jaar.

Groeneveld bestaat inmiddels 40 jaar en is de afgelopen jaren uitgegroeid van een lokaal bedrijf naar een door heel Nederland opererend bedrijf. In totaal beschikt Groeneveld nu over vier rioolcombi’s, twee in eigen beheer en twee gehuurd bij TIP.

Piet Groeneveld Jr., Operationeel Directeur bij Groeneveld Industriële Reiniging vertelt: "Door aanhoudende drukte hebben wij ervoor gekozen om een tweede rioolcombi te huren bij TIP. De eerste unit huren wij van TIP sinds mei vorig jaar en dit is ons zeer goed bevallen. Wij hebben destijds ervoor gekozen om de truck bij TIP te huren omdat we snel met ze konden schakelen. We zijn erg tevreden over het product en de dienstverlening van TIP, daarom is onze keuze ook dit keer weer op TIP gevallen."

Groeneveld gaat de unit inzetten voor diverse reinigingswerkzaamheden. "De unit is multifunctioneel en daarom voor ons perfect om algemeen in te zetten. Eén van deze werkzaamheden is bijvoorbeeld riool- en gemalenreiniging", vult Groeneveld aan. De rioolcombi zal tot zeker het einde van het jaar ingezet worden of langer mocht de drukte aanhouden.

Onderhoud inbegrepen

Net als de eerste rioolcombi, wordt ook deze unit standaard aangeboden met onderhoud. De benodigde service van deze werktuigen vraagt extra expertise. Daarom wordt er gebruik gemaakt van de door de producenten aangewezen servicepartners. Zij voeren onder andere tweejaarlijkse controles uit van de vacuüm- en hogedrukpompen volgens de richtlijnen van de producenten.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,657
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions