Clicky

 
Transport Online - Van Keulen Transport gaat nieuw pand bouwen in Middelburg

Van Keulen Transport gaat nieuw pand bouwen in Middelburg

Van Keulen Transport gaat nieuw pand bouwen in Middelburg
18-11-2020 09:35 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

MIDDELBURG - Op donderdag 19 november om 10:00 zal aan bij Van Keulen Transport aan de Uijterschootweg 3 te Middelburg symbolisch de eerste paal worden geslagen U bent van harte welkom om dit moment met ons mee te maken.

Van Keulen Transport is een grote speler in het Zeeuwse en internationale transport. Arjan van Keulen begon in 1943 met een bodedienst tussen Biggekerke en Middelburg. Onder leiding van zijn zoon Wim van Keulen is het bedrijf gegroeid naar een bedrijf met 62 vrachtwagens.

Inmiddels staat kleinzoon Edwin aan het hoofd en zijn er 170 transporteenheden die klanten in binnen- en buitenland dagelijks voorzien van de meest uiteenlopende behoeftes op het gebied van transport.

Het in Biggekerke opgerichte bedrijf huist sinds 1996 aan de Uijterschootweg in Middelburg. Om de vloot van truck en trailers ook in de toekomst te kunnen blijven onderhouden en keuren zal er een nieuw pand neergezet worden in Middelburg dat is voorzien van een volledig uitgeruste moderne werkplaats voor zware bedrijfswagens.

Donderdag 19 november om 10:00 zal symbolisch de eerste paal worden geslagen door Edwin van Keulen en Erik Breure. Erik vormt sinds 2019 samen met Edwin van Keulen de directie van het bedrijf.

Het bedrijf zal met het nieuwe kantoor en de nieuwe werkplaats weer klaar zijn voor de toekomst.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,360
Diesel2,078

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 23 mei t/m zondag 29 mei

Alle Rijverboden