Clicky


TIP breidt vloot uit met LAG onderlossers

TIP breidt vloot uit met LAG onderlossers
16-11-2020 19:29 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ROTTERDAM - TIP heeft haar huidige trailervloot uitgebreid met een nieuw type bulkwagen, LAG onderlossers. De onderlossers zijn onder andere geschikt voor het vervoeren van grondstoffen voortkomend uit de volgende sectoren: (petro)chemicaliën, voedingsmiddelen, diervoeders en mineralen tot poeders en granulaat. De trailers zijn per direct beschikbaar voor zowel de korte als lange termijn verhuur.

LAG presenteerde op de IAA van 2018 het vernieuwde type onderlossers, waarna TIP direct interesse toonde. De bulkwagens hebben een sterk ontwerp, hoge afwerkingsgraad en een laag eigengewicht van 4.900 kg. De onderlossers hebben een inhoud van 39 m3. Aan de voorzijde beschikt de trailer over een lostrechter met een diameter van 1.000 mm, aan de achterzijde is de diameter van de lostrechter 800 mm.  

De onderlossers zijn per direct beschikbaar voor zowel de verhuur als lease. De huur- en leasecontracten kunnen bovendien aangevuld worden met de verschillende diensten van TIP zoals volledig onderhoud- en bandenservice.