Clicky

 
Transport Online - Ridder & De Vries Transporten kiest wederom voor gestuurde Wezenberg polyester Krone koeloplegger

Ridder & De Vries Transporten kiest wederom voor gestuurde Wezenberg polyester Krone koeloplegger

Ridder & De Vries Transporten kiest wederom voor gestuurde Wezenberg polyester Krone koeloplegger
16-11-2020 17:15 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

AMELAND  - Ridder & De Vries transporten is gevestigd op Ameland en heeft ook vestigingen op Schiermonnikoog, in Holwerd en in Leeuwarden. Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden bestaat uit transport van en naar de eilanden Ameland en Schiermonnikoog.

Aangezien het transport van en naar de Waddeneilanden een enorme creativiteit vereist i.v.m. het dagelijkse sterk wisselende vrachtaanbod en de diversiteit aan goederen is er door Ridder & de Vries gekozen voor een gestuurde Wezenberg polyester koeloplegger, die door de monteurs van Wezenberg volledig op maat aangepast is conform de wensen van de klant.

De oplegger is voorzien van een Carrier 19 HE Multitemp koelmachine, met de tweede verdamper halverwege de oplegger en twee verschuifbare tussenwanden. Hierdoor is het mogelijk om goederen in drie verschillende temperatuurzones te vervoeren.

De oplegger is tevens voorzien van een 2.500 kg achtersluitende laadklep van d’Hollandia. Na eerdere leveringen van Wezenberg Trailers aan Ridder en de Vries is deze oplegger wederom een mooie aanvulling op het wagenpark van Ridder & de Vries.

De geschiedenis van Ridder & de Vries gaat al ruim 150 jaar terug. In de begintijd werden de goederen personen middels paard en wagen naar de boten gebracht. In 1946 werd de eerste vrachtwagen aangeschaft voor het vervoer van goederen op het eiland Ameland. Nu 150 jaar later beschikt Ridder & de Vries over een modern divers wagenpark, welke er voor zorgt dat de Waddeneilanden elke dag bevoorraad kunnen worden.

Foto's

  • Wezenberg
    Wezenberg

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,481
Diesel2,314

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats