Transport Online - Logistiek Dienstverlener Freightways krijgt nieuwe eigenaar

Logistiek Dienstverlener Freightways krijgt nieuwe eigenaar

Logistiek Dienstverlener Freightways krijgt nieuwe eigenaar
13-11-2020 19:05 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

KATWWIJK - De Freightways Groep in Katwijk heeft een nieuwe eigenaar, Sonja Bennes heeft na een dienstverband van 32 jaar het aandelenpakket overgenomen en gaat de nieuwe koers van het bedrijf zelfstandig bepalen.

“Tijdens de zoektocht naar een geschikte overname partij stond buiten kijf dat de identiteit van Freightways behouden moest worden na de overname. Sonja is al jaren voor klanten en leveranciers hét gezicht van Freightways. Op het moment dat zij aangaf interesse te hebben in de overname was er voor mij geen andere partij nodig om de onderhandeling voort te zetten", aldus Jack Zijlstra, de inmiddels voormalige eigenaar van Freightways die na bijna 35 jaar eigenaarschap gaat geniet van een welverdiend pensioen.

“Het team wat ik de afgelopen jaren heb mogen samenstellen heeft bewezen de kernwaarden van Freightways: service, betrouwbaar en kwaliteit te kunnen garanderen", vertelt een zeer trotse nieuwe eigenaar, Sonja Bennes. “Mijn doel is dan ook niet het veranderen van de organisatie, maar het stimuleren van het ondernemerschap bij de medewerkers en de positieve groei verder te stimuleren binnen alle facetten van het bedrijf”.

“We zitten in een turbulente periode in de transport en logistiek en dat zorgt bij veel bedrijven voor onrust. Bij Freightways zien we overal kansen en zit er absoluut rek in de mogelijkheden. Deze kansen gaan we met beide handen direct aanpakken.” De gretigheid en wil om er iets mooiers van te maken straalt van de nieuwe eigenaar.

Freightways heeft op dit moment een vestiging in Katwijk, beschikt over ruim 13.000 m2 en 35 betrokken medewerkers. Freightways is een totaal aanbieder op het gebied van warehouse activiteiten, is AEO en biologisch gecertificeerd en biedt de klanten ondersteuning bij alle Supply Chain activiteiten.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,742
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions