Clicky

 
Transport Online - Rabobank gaat helft van het aantal filialen sluiten

Rabobank gaat helft van het aantal filialen sluiten

Rabobank gaat helft van het aantal filialen sluiten
12-11-2020 09:36 | Binnenland | auteur ANP

UTRECHT - Rabobank gaat ongeveer de helft van het aantal filialen sluiten om kosten te besparen. Dat bevestigt een woordvoerder van de bank na berichtgeving van Het Financieele Dagblad. Op dit moment heeft Rabobank 230 filialen open en het plan is om dat terug te brengen naar 100 tot 150. Er staat nog geen termijn voor de sluiting van de vestigingen.

Het is nog niet duidelijk of werknemers hun baan zullen verliezen door deze ontwikkeling. "Het voornemen is om geen extra mensen te ontslaan en medewerkers binnen het bedrijf van werk naar werk te begeleiden", zegt een woordvoerder. De bank heeft de laatste jaren bijvoorbeeld steeds meer personeel nodig om transacties van klanten te controleren om witwassen tegen te gaan.

In juli werd bekend dat Rabobank meer vestigingen wilde sluiten omdat er steeds minder klanten langskwamen. De bank liet toen weten meer te gaan videobellen en vaker mobiele adviseurs in te zetten. "Vestigingen zijn steeds minder relevant voor direct contact", aldus Rabobank.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,954
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats