Transport Online - Predikaat 'Koninklijk' voor Den Hartogh Logistics

Predikaat 'Koninklijk' voor Den Hartogh Logistics

Predikaat 'Koninklijk' voor Den Hartogh Logistics
10-11-2020 18:32 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ROTTERDAM - Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander der Nederlanden heeft Den Hartogh Logistics gisteren het predicaat 'Koninklijk' toegekend. Deze eervolle onderscheiding is de beloning voor Den Hartoghs werk als toonaangevende logistieke dienstverlener voor de chemie-, gas-, polymeer- en voedingsmiddelenindustrie en markeert haar 100-jarig bestaan.

Groepsdirecteur Pieter den Hartogh: “Namens alle medewerkers van Den Hartogh kan ik zeggen dat we enorm trots zijn dat we nu de aanduiding ‘Koninklijk' voeren. Het is letterlijk en figuurlijk de kroon op het werk van onze medewerkers over de hele wereld na 100 jaar ondernemerschap. Mensen waren toen en nu nog steeds de ruggengraat van ons bedrijf. We hebben de afgelopen eeuw kunnen evolueren door onze ondernemingscultuur, de toekomst onder ogen zien en ons daarop aanpassen. En vanwege onze constante focus op verbetering en het oplossen van uitdagingen door met antwoorden en nieuwe logistieke oplossingen te komen. ”

In Nederland werd het predikaat ‘Koninklijk’ in 1807 ingevoerd door de eerste koning van Nederland, Lodewijk Napoleon Bonaparte. De koning kan elk bedrijf, elke vereniging of instelling het recht toekennen om ‘Koninklijk’ in hun naam te gebruiken. Om in aanmerking te komen, moet een organisatie een zeer prominente positie binnen haar vakgebied bekleden, van nationaal belang zijn en minimaal honderd jaar bestaan. Er wordt rekening gehouden met de grootte van het bedrijf, de bedrijfsvoering, het personeelsbestand en de omzet. De Koning zelf is het enige formele instituut dat bevoegd is om de aanwijzing te verlenen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,836
Diesel1,505

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen