Transport Online - Nieuwe uitschuifbare EventTrailer voor Van Essen Catering & Events

Nieuwe uitschuifbare EventTrailer voor Van Essen Catering & Events

Nieuwe uitschuifbare EventTrailer voor Van Essen Catering & Events
10-11-2020 08:35 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

Van Essen breidt het aanbod aan EventTrailers uit met de aanschaf van een nieuwe uitschuifbare EventTrailer om zo in te spelen op de behoefte aan mobiele ontmoetingsruimtes.

Paul van Essen: "Een spannende stap in deze tijd, maar we willen niet stilstaan en geloven juist nu in dit product. Mobiliteit, flexibiliteit en gastvrijheid, waar en wanneer je maar wil."

Van Essen Catering & Events is hiermee uniek in Nederland en in staat in nog geen dertig minuten een complete EventTrailer op te bouwen met een ruimte van 58 m2. Compleet voorzien van verlichting, verwarming, airco en een tailormade aankleding.

De trailer kan ingezet worden voor events, roadshows, trainingsruimte, showroom of pop-up store. Nu er veel beurzen onzeker zijn en grote live events niet worden gepland is deze mobiele oplossing een ideale mogelijkheid om je doelgroep te bereiken.

De nieuwe trailer is zeer geschikt voor de automotive branche, de auto’s kunnen zo in de truck gereden worden, zo ontstaat er een geweldige mobiele showroom.

Van Essen Catering & Events is gevestigd in Amersfoort en staat bekend om z’n klantgerichtheid en constante vernieuwing van cateringconcepten op locatie.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,661
Diesel1,322

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions