Clicky


Logisnext breidt verder uit met overname Frissen Intern Transport

Logisnext breidt verder uit met overname  Frissen Intern Transport
02-11-2020 13:34 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

ENSCHEDE - Logisnext, bekend van de merken UniCarriers en Cat© Lift Trucks, heeft per 1 november 2020 Frissen Intern Transport B.V. overgenomen. Logisnext, gespecialiseerd in Material Handling oplossingen, zal met deze overname een nog betere dekking hebben in de markt in Zuid-Nederland wat bijdraagt aan onze groeiambities, aldus Erik Koudijs, Managing Director van Logisnext Netherlands B.V.

Erik Koudijs; “Logisnext en Frissen Intern Transport werken al 25 jaren samen. Frissen Intern Transport is daarmee een vertrouwde partner voor ons in de omgeving Limburg. We zijn erg blij en trots dat deze samenwerking nu bekroond mag worden met deze samensmelting.

Door de overname versterken wij ons in de provincie Limburg en zijn we, samen met onze vestiging in Venlo, perfect gepositioneerd om onze klanten in Zuid-Oost Nederland, nu en in de toekomst, te bedienen.

Gebleken is dat zowel Frissen Intern Transport als Logisnext een langdurige relatie met haar klanten hebben, die zich kenmerkt door klantgerichtheid en samenwerking. Deze manier van werken zal dus voortgezet worden.”

Het familiebedrijf

De oorsprong van Frissen ligt in 1954. Een echt familiebedrijf dat de laatste 34 jaar onder leiding van George Frissen een modernisering heeft doorgemaakt. In de jaren ’90 besloot George Frissen een pakketuitbreiding door te voeren met onder andere de ontwikkeling van de divisie industrie en de daarin opgenomen intern transport-tak. Frissen is een begrip in (Zuid-)Limburg en met deze overname zal Logisnext dit begrip voortzetten. George Frissen: “We hebben binnen Frissen Intern Transport er altijd voor gekozen om te werken met strategische partnerships, want dat zorgt voor stabiliteit. UniCarriers is zo’n partner, al 25 jaar lang.

“Ik ken UniCarriers als een organisatie waar veel kennis aanwezig is, een prettige cultuur heerst en waar de mens centraal staat. Dat juist deze partij Frissen Intern Transport gaat voortzetten, ligt voor mij dan ook voor de hand.

De eisen van de klant op het gebied van dienstverlening zullen in de komende jaren toenemen. Ik heb er alle vertrouwen in dat UniCarriers de juiste partij is om hier invulling aan te geven en daarmee zowel de continuïteit van deze financieel gezonde onderneming als de werkgelegenheid voor de lange termijn te waarborgen.

Met een goed gevoel draag ik het stokje van Frissen Intern Transport over.”