Clicky


 


ME beëindigt illegaal feest in Limburgs bosgebied Geulle

ME beëindigt illegaal feest in Limburgs bosgebied Geulle
01-11-2020 09:57 | Binnenland | auteur ANP

GEULLE - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een illegaal feest in een bosgebied in het Limburgse Geulle, gemeente Meerssen, beëindigd. Volgens een politiewoordvoerster waren er rond 03.00 uur tussen de 100 en 150 feestvierders bijeen. Ongeveer honderd aanwezigen hebben een bekeuring gekregen, elf mensen zijn aangehouden omdat ze zich niet konden legitimeren. De aanwezige apparatuur is in beslag genomen.

Rond 03.30 uur arriveerde de politie in het bosgebied rond de Slingerberg in Geulle bij het feest. Via de verschillende bospaden bleven mensen toestromen. De mobiele eenheid zorgde ervoor dat het feest werd beëindigd en van alle aanwezigen werden de gegevens genoteerd. De organisatoren riskeren een boete van 4000 euro.

De politie besloot in te grijpen nadat er informatie was binnengekomen over voorbereidingen voor het feest en meldingen over geluidsoverlast.

Burgemeester Annemarie Penn-te Strake, voorzitter van de Veiligheidsregio Zuid-Limburg, vindt het "onbegrijpelijk dat er nog steeds mensen zijn die zich niets van de maatregelen aantrekken. Met z’n allen moeten we dit virus terugdringen. Samen met de politie treden we daarom op tegen mensen die de regels overtreden. Dit mag niet, dit kan niet."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,263
Diesel2,092

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats