Clicky

 
Transport Online - BP Nederland besteedt transport en planning uit aan Nijhof-Wassink

BP Nederland besteedt transport en planning uit aan Nijhof-Wassink

BP Nederland besteedt transport en planning uit aan Nijhof-Wassink
30-10-2020 11:16 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

RIJSSEN - Het transport en de planning van brandstof naar de ruim 350 BP tankstations in Nederland wordt vanaf 1 september 2021 door het Rijssense transportbedrijf Nijhof-Wassink uitgevoerd.

"Deze nieuwe en fantastische opdracht is een geweldige erkenning voor onze afdeling Brandstofdistributie. De afgelopen anderhalf jaar hebben we met twee van onze brandstofcombinaties meegedraaid in het werk van BP. Ons specialisme in het transport van chemische producten en onze ruime ervaring in brandstofdistributie heeft een positieve invloed gehad op de samenwerking met BP Nederland. De erkenning middels deze opdracht is een groot compliment voor onze mensen bij de planning, de veiligheidsondersteuners en onze visitekaartjes, de chauffeurs", geeft een trotse Bertil Bouwhuis aan, managing director Chemical Logistics van Nijhof-Wassink.

"Door niet alleen het transport uit te besteden, maar ook de planning, worden de ritten van en naar de BP tankstations nog efficiënter gepland. Hiermee wordt de CO2 uitstoot verder gereduceerd. Onze sterke focus op veiligheid en duurzaamheid sluit perfect aan op de ambities van BP om op een veilige, respectvolle en duurzame wijze energie te leveren", aldus Bertil Bouwhuis.

Foto's

  • Brinks Transport Rijssen
    Brinks Transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,091
Diesel1,755

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions