Clicky


Aalsmeerbaan komende week buiten gebruik vanwege regulier onderhoud

Aalsmeerbaan komende week buiten gebruik vanwege regulier onderhoud
29-10-2020 11:52 | Algemeen | auteur Redactie

SCHIPHOL - Schiphol voert van maandagochtend 2 november tot zaterdagavond 7 november reguliere onderhoudswerkzaamheden uit aan de Aalsmeerbaan. Tijdens deze werkzaamheden is de start- en landingsbaan niet beschikbaar voor vliegverkeer.

Werkzaamheden

Aan de Aalsmeerbaan wordt regulier jaarlijks onderhoud uitgevoerd waarbij de bovenste laag van het asfalt wordt vervangen en markering worden hersteld waar nodig, de hemelwaterafvoer wordt schoongemaakt en geïnspecteerd, bekabeling en elektra worden gecontroleerd en omliggende grasvelden worden gemaaid. De werkzaamheden worden uitgevoerd in samenwerking met Heijmans. Er wordt in verschillende ploegen gewerkt. De werkzaamheden gaan 24 uur per dag door om te zorgen dat de baan niet langer dan strikt noodzakelijk buiten gebruik is.

Aangepast baangebruik

Tijdens deze werkzaamheden is de Aalsmeerbaan niet beschikbaar voor vliegverkeer. De Buitenveldertbaan en Zwanenburgbaan (in zuidelijke richting) kunnen door de sluiting tijdens het onderhoud meer in gebruik zijn.

Vanwege werkzaamheden op de locaties waar de Aalsmeerbaan kruist met andere start- en landingsbanen is in de nachten van maandag tot en met donderdag (23:00-06.00 uur) de Kaagbaan buiten gebruik. Op dinsdag- en woensdagnacht is aanvullend de Buitenveldertbaan buiten gebruik en kunnen de Polderbaan en Zwanenburgbaan ingezet worden.

Foto's

  • KLM Touringcar
    KLM Touringcar
  • Sipke Appel
    PH-KVG (MSN 20211)
  • Sipke Appel
    PH-CKA (MSN 33694)
  • Sipke Appel
    Reg: F-GKXZ (MSN 4137)
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,179
Diesel1,956

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions