Clicky


Wezenberg Trailers levert HRD trailerchassis met Gijsbertsen kipper af aan Brouwer & Brouwer

Wezenberg Trailers levert HRD trailerchassis met Gijsbertsen kipper af aan  Brouwer & Brouwer
29-10-2020 11:38 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

EASTERMAR - Onlangs leverde Wezenberg Trailers uit IJsselmuiden een HRD trailerchassis met Gijsbertsen kipper af aan Brouwer & Brouwer in Eastermar.

Voor de Gijsbertsen kipper wordt gebruikgemaakt van hoogwaardige staalsoorten. Zo is de laatste drie meter uitgevoerd met Hardox TUF 500. Dit Hardox TUF 500 is een nieuwe staalsoort, die bekendstaat om een enorm hoge slijtvastheid. Hierdoor is het mogelijk om de vloer en wanden uit te voeren met een dunner materiaal, wat het leeggewicht ten goede komt.

Het geheel is afgewerkt met milieukleppen en een opklapbare achterbumper. In de werkplaats van Wezenberg zijn nog een aantal extra optie’s gemonteerd, zoals extra werkverlichting, flitsers en een gereedschapskist.

Brouwer en Brouwer is een echt familiebedrijf. Het bedrijf kenmerkt zich door vakmensen en betrokkenheid. Of u nu 50.000 kuub grond wilt laten verzetten, zelf wilt graven of een 3d gps-systeem nodig hebt voor uw profileerwerk, Brouwer en Brouwer zorgt dat uw grond-, weg- of waterbouwproject slaagt.

Eelco Brouwer, vader Rienk Brouwer en Jouke Bosgraaf, zorgen samen met hun vele vakmensen voor de juiste machine op het juiste moment op de juiste plek.

Foto's

  • Wezenberg
    Wezenberg
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,187
Diesel1,958

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions