Transport Online - Vermiste 15-jarige Celine teruggevonden in woning in Den Haag

Vermiste 15-jarige Celine teruggevonden in woning in Den Haag

Vermiste 15-jarige Celine teruggevonden in woning in Den Haag
29-10-2020 10:26 | Binnenland | auteur ANP

DEN HAAG/ BERGHEM - De 15-jarige Celine uit het Brabantse Berghem is aangetroffen in een woning in Den Haag. Een Hagenaar van 31 is opgepakt voor haar vermissing, meldt de politie donderdag. Net na middernacht werd al duidelijk dat het meisje, dat sinds vrijdag werd vermist, woensdagavond laat ongedeerd was teruggevonden en dat een verdachte was aangehouden.

Eerder op woensdag werd een Amber Alert uitgegeven voor de vermissing van Celine. Volgens de politie was zij mogelijk in levensgevaar en in "zorgwekkend gezelschap". Ze zou vrijdag door een onbekende man vlakbij haar woning in Berghem zijn opgepikt en vervolgens zijn weggereden. De politie laat weten dat "nadere info" over de zaak hoogstwaarschijnlijk donderdag volgt.

De familie is "zielsgelukkig, opgelucht en ongelooflijk blij" dat Celine weer veilig is en in de loop van de nacht is herenigd met haar dierbaren. De familie zegt van verschillende kanten enorm veel steun en hulp te hebben gehad bij de zoektocht. In het bijzonder wordt het onderzoeksteam van de politie bedankt "dat 24/7 alles in het werk heeft gesteld om Celine zo snel mogelijk weer terug te vinden".

"De familie begrijpt dat er veel vragen zijn, maar vraagt iedereen om - ook in het belang van Celine - te blijven bij de feiten en het verdere onderzoek van de politie verder af te wachten", staat in een verklaring, waarin ook om rust en privacy wordt gevraagd.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,658
Diesel1,319

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions