Transport Online - Echtgenote van transportondernemer Douwe Hoekstra plotseling overleden

Echtgenote van transportondernemer Douwe Hoekstra plotseling overleden

Echtgenote van transportondernemer Douwe Hoekstra plotseling overleden
29-10-2020 10:28 | Overig | auteur Esther van der Wal- de Vries

ELAHUZEN - Op zaterdag 24 oktober is op 67-jarige leeftijd plotseling Arnolda Hoekstra-Homma overleden. Zij is de vrouw van transportondernemer Douwe Hoekstra en tevens mede-eigenaar van Douwe Hoekstra Transport en Douwe Hoekstra Kraanverhuur uit het Friese Nijemirdum.

Hoekstra laat donderdagochtend aan Transport Online weten dat hij haar overlijden graag bekend wil maken via Transport Online omdat zij altijd werkzaam is geweest op kantoor bij het transportbedrijf en veel collega-ondernemers haar hebben gekend. 

Het personeel laat in een rouwadvertentie weten dat mevrouw Hoekstra een bezige bij was en altijd betrokken was bij de zaak en het personeel. "Ze heeft een hoop werk verzet in al haar bescheidenheid. We zullen haar met waardering en diep respect in onze gedachten bewaren."

Douwe Hoekstra Kraanverhuur & Transport is al sinds 1980 actief op het gebied van grondverzet en transport en is daarmee uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf dat actief is in heel Nederland. Het moderne machinepark telt momenteel circa 50 eenheden welke voor diverse toepassingen in de grond- weg- en waterbouw inzetbaar zijn. Het machinepark varieert van rups- tot mobiele kranen en van knikdumpers tot aan vrachtwagens. 

Arnolda Hoekstra zal zaterdag in besloten kring naar haar laatste rustplaats gebracht worden. De familie vraagt om haar een laatste groet te brengen langs de route van de rouwstoet en daarbij de 1,5 meter regel in acht te nemen.

Gelegenheid tot condoleren is er donderdagavond 29 oktober van 19:00 uur tot 20:30 uur op de boerderij aan de Wâldwei 16 in Elahuzen.

Bijlage:Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,658
Diesel1,319

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions