Transport Online - Vermiste 15-jarige Celine uit Berghem gevonden

Vermiste 15-jarige Celine uit Berghem gevonden

Vermiste 15-jarige Celine uit Berghem gevonden
28-10-2020 20:05 | Binnenland | auteur ANP

BERGHEM - [update do 08:39 uur] De 15-jarige Celine uit het Brabantse Berghem is weer terecht. Het meisje werd sinds vrijdag vermist, maar is woensdagavond laat ongedeerd teruggevonden, laat de politie Oost-Brabant weten op Twitter. Een verdachte is aangehouden in verband met de vermissing, aldus de politie.

Eerder op woensdag werd een Amber Alert uitgegeven voor de vermissing van Celine. Volgens de politie was zij mogelijk in levensgevaar en in "zorgwekkend gezelschap". Ze zou vrijdag door een onbekende man vlakbij haar woning in Berghem zijn opgepikt en vervolgens zijn weggereden.

Waar en hoe Celine is gevonden, is niet bekendgemaakt. Ook over de aangehouden verdachte is geen verdere informatie naar buiten gebracht. De politie laat weten dat "nadere info" over de zaak hoogstwaarschijnlijk donderdag volgt.

De familie van Celine is onderweg om haar op te halen, laat hun woordvoerder Jeroen Baardemans weten. "Ze zijn enorm blij, zielsgelukkig, opgelucht, alles wat je maar kunt bedenken, dat Celine veilig en in goede gezondheid is aangetroffen en dat ze weer met haar herenigd kunnen worden."

Over details van wat er is gebeurd zegt Baardemans geen uitspraken te kunnen doen. Hetzelfde geldt over de verdachte. "Dat zijn echt zaken die verder uit het politieonderzoek moeten komen. Dat is voor de familie nu ook van later zorg."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,906
Diesel1,551

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions