Clicky

 
Transport Online - Paul de Leeuw gaat Op1 presenteren met Astrid Joosten

Paul de Leeuw gaat Op1 presenteren met Astrid Joosten

Paul de Leeuw gaat Op1 presenteren met Astrid Joosten
28-10-2020 13:25 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - Paul de Leeuw is vanaf volgende week vrijdag te zien als presentator van Op1. Namens BNNVARA zal De Leeuw, die de omroep in 2018 verliet voor RTL, een nieuw duo vormen met Astrid Joosten. Het huidige vrijdagavondduo, Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg, verhuist naar de maandag. Dat maakte BNNVARA woensdag bekend.

De Leeuw noemt het een "ongelooflijke eer" om het programma samen met Joosten het "weekendgevoel te geven". "En ook een uitdaging om met dit team, naast sfeer maken, ook een iets serieuzere kant van mezelf te laten zien." Ook zijn collega kijkt ernaar uit. "We hebben er erg veel zin in om elke vrijdag een sprankelende uitzending te maken Op 1."

Nu Hilbrand en Logtenberg verhuizen naar maandag, betekent het dat het duo Willemijn Veenhoven en Erik Dijkstra stopt. Veenhoven wordt de nieuwe presentator van het NPO Radio 2-programma Spijkers met Koppen en blijft ook Vroege Vogels presenteren. Dijkstra start begin volgend jaar met een nieuw, wekelijks programma op NPO Radio 1 en blijft ook onder meer Per Seconde Wijzer presenteren.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,091
Diesel1,755

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions