Clicky

 
Transport Online - Giel Beelen is in orde, BNNVARA komt met verklaring

Giel Beelen is in orde, BNNVARA komt met verklaring

Giel Beelen is in orde, BNNVARA komt met verklaring
28-10-2020 11:32 | Showbizz | auteur ANP

HILVERSUM - [update 12:20 uur] Dj Giel Beelen heeft woensdag voor de tweede keer in korte tijd zijn eigen radioshow op NPO Radio 2 gemist. Hij had zich verslapen en was daardoor niet om 04.00 uur in de studio om de uitzending te presenteren, liet BNNVARA weten in een verklaring. Woensdag vindt er een gesprek plaats tussen BNNVARA en Geelen over de twee incidenten.

Het nachtduo Rick van Velthuysen en Erik-Jan Rosendahl, dat normaal tot 04.00 uur 's nachts te horen is, bleef door de afwezigheid van Beelen tot 06.00 uur zitten. Zij belden meerdere malen met hun collega, maar de telefoon stond uit. Ook appjes werden niet ontvangen. "Giel zijn telefoon liet hem vorige week al in de steek, en heeft het vannacht helemaal begeven", laat BNNVARA weten. "Hierdoor heeft hij tot zijn spijt zijn show niet kunnen presenteren, wat we erg vervelend vinden voor zijn luisteraars."

Beelen liet in de nacht van donderdag op vrijdag ook verstek gaan, toen omdat hij zich had verslapen. "Hij had mij vandaag nog bezworen dat dit nooit meer zou gebeuren", verzuchtte Van Velthuysen. Als openingsplaat draaide het duo Let's work van Mick Jagger. Erik-Jan improviseerde een nieuwe versie van Flappie van Youp van 't Hek, waarin hij zijn vermoedelijk slapende collega toezong.

"Zijn naam is Giel, hij heeft zich weer verslapen, je kan niet zeggen dat zijn show lekker soepel loopt. Giel verdient hier zeven ruggen, maar ik denk dat hij van al dat geld vooral slaappilletjes koopt!" Luisteraars bekritiseerden de vaste dj ook. "Hoeveel wekkers kan je wel niet kopen voor zeven ruggen?" vroeg een van de bellers zich af.

Beelen begon begin oktober met het presenteren van de nachtshow op NPO Radio 2.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,456
Diesel2,295

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 4 juli t/m zondag 10 juli

Alle Rijverboden